Ads Area

Erkeklerin kadınlarda seksi buldukları davranışlar!

İşte kadınları seksi yapan 12 hareket...

Üzerlerini çıkarmaları! 
Erkeklerin hiç dayanamadıkları ve kesinlikle dayanılmaz olan, kadınların kıyafetlerini yavaş yavaş çıkarmaları. Özellikle her parçayı tek tek ve yavaş yavaş. Külotlu çoraplarından başlayarak, bacakları ile seksi hareketler yapmaları onları inanılmaz çekici kılıyor.

Gün içerisinde seksi mesajlar! 
Gün içerisinde hiç beklenmeyen bir anda alınan “Bu gece neler olacağını tahmin edemiyorum!” gibi ucu açık mesajlar, erkekleri çıldırtmaya yetiyor.

Kabinden çıkana bakın! 
Alışveriş dediysek, mağaza mağaza dolaşıp tek tek kıyafet denenmesinden bahsetmiyoruz. Erkekleri deli eden, gece onların karşısına çıkacağınız en seksi olanlar için alışverişe çıkmanızdır.

Masanın altında neler oluyor? 
Topuklu ayakkabı giyen kadınlar erkekler için her zaman çekicidir. Fakat ayakların, topuklu ayakkabı içindeki marifeti de bu noktada erkekler için oldukça tahrik edici. Onu gece boyunca çıktığınız bir yemekte, ayaklarınızı onunkilerle bir bütün olacak şekilde yaklaştırmanız, bacaklarınızla, onunla oynamanız onu deli edecektir.

Güne devam eden kadınlar! 
İşten geldikten sonra, şık halinizle ne kadar yorgun olsanızda biraz daha evde o halinizle takılmanız, yürüyüşünüz, her zamankinden şık ve ciddi haliniz onu baştan çıkaracaktır.

Sessizlik iyidir! 
Seksi ve sessiz bir tonla, erkeklerin güzel şeyler duyması onları baştan çıkaran davranışların başında gelir. Kısa ve sevgi dolu sözleriniz için biraz gizemli ve seksi bir ton deneyin.

Traş olmasına yardım etmeye ne dersiniz? 
Erkeklerin kendilerine ayırdıkları zamanlardan biri olan traş esnasında onlara yardım etmeniz, aranızda eşsiz tensel bir çekim yaratacaktır. Heyecanı yatak odasından önce banyoda yaşamaya ne dersiniz?

Nereden baktığınız önemli! 
Kadınların vücut tipi nasıl olursa olsun, erkekler için kadın vücudunun en seksi bölgelerinin başını çeken sırtlarıdır. Özellikle omuzlarınızın üzerinden atılan bir bakış onlara dayanılmaz gelir.

Ufak hizmetler mi? 
Ateşli bir geceden önce, ona ufak ikramlarda bulunmaya ne dersiniz? Sizi yatakta beklerken, içeriye elinizde bir bardak sevdiği bir içecekle girmeyi deneyin. İnanılmaz ama bu davranış erkekleri, filmlerde olan romantizm kokan sahnelere bir adım daha yaklaştırıyor.

Victoria ve David olun! 
Hollywood'un ünlü çifti Victoria ve David Beckham'ın en sık denediği yöntemlerden biri olan dışarıda iki yabancıyı oynamak! Bu da erkekleri baştan çıkaran oyunlardan biri. Hele bir de o akşam her zamankinden farklı ve çekici bir şekilde giyindiyseniz, kesinlikle kendilerini kaybedeceklerdir.

Duşta, misafir var! 
Onlar duş alırken hiç beklemedikleri bir anda yanlarına, kendinizi kollarına bırakmak... Sabah veya akşam zaman ne zaman olursa olsun, yapabileceğiniz en güzel süprizlerden biridir.

Orgazm sırasında... 
Her ne kadar o sırada kendinize çok hakim olamasanızda, kafanızı çevirmeden, uzun süre gözlerinin içine bakmanız onu deli eder.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe